Sterke GETT weekendprestaties !

Dit weekend lieten verschillende GETT’rs heel mooie resultaten optekenen op verschillende wedstrijden !

Gianni Allebosch zette zaterdag meteen de toon door top 20 te eindigen in de triathlon van Berlare.  Na een strakke zwemproef kon hij postvatten in een mooi peloton zodat hij in het lopen zijn troeven 100% kon uitspelen.  Dit leverde hem een meer dan knappe 14de plaats op.

Bart Mathys stond voor het weekend van de revanche.  Na zijn pech in de IM van Nice ging hij in de IM van Maastricht op zoek naar zijn ticket voor Hawaii.  Ook nu achtervolgde pech hem, maar toch finishte hij 15de overall en werd hij 4de in zijn agegroup in een toptijd van 9u21.  Voldoende om die fel begeerde Hawaii selectie af te dwingen.  Hoe sterk ben je niet als je ondanks een lekke band met 10 min tijdsverlies toch dat ticket kan pakken !  Hij mag eind dit jaar samen met Koen Van Rie afreizen naar Hawaii om zijn droom te beleven !

Koen Van Rie zelf stond zondag aan de start van het BK 1/2 afstand in Eupen.  Ondanks nek-, en rugklachten kon hij net als vorig jaar de eerste plaats wegkapen in de categorie M40 ! Super knap als je twee jaar op rij Belgisch kampioen kan worden.

Op datzelfde BK werd Luc Van De Massen trouwens 5de in zijn categorie !  Hierdoor heeft hij startrecht verworven om als lid van de nationale selectie deel te nemen aan het wereldkampioenschap in de Gold Coast (Australië) en het Europees kamioenschap in Tartu (Estonië).  Fantastisch dus dat Luc al mooie vooruitzichten heeft voor volgend jaar !

 

Deze mooie resultaten doen als ons uitkijken naar de Challenge Almere-Amsterdam op 9 september, waar we met maar liefst 28 GETT-leden aan de start staan, verdeeld over de halve en de volledige afstand.  Nog 31 dagen trainen en aftellen en dan gaan we er voor !

 

photo credits : mathys s digital fun