GETT goes T3

Naast onze topprestaties op de lange afstand biedt GETT in 2018 ook topcompetitie aan voor de spurt- en kwarttriatleten. Volgend seizoen trekken we dus als 1 team naar de verschillende wedstrijden in de 2de divisie van de Urban Sports T3-series.

Voor wie de T3 series nog niet kent: dit is het paradepaardje van de Belgische triatlonsport. Elke manche strijden atleten van clubs over heel België voor de titel “beste club van het seizoen”, denk maar aan namen als Jelle Geens, Simon De Cuyper , Valerie Barthelemy… Sinds vorig jaar is er ook een 2de divisie die meer toegankelijk is voor kleinere clubs en waar groepssfeer primeert. De competitie biedt 5 spannende wedstrijden met verschillende formats waar iedere atleet zich zowel individueel als in groepsverband kan bewijzen.

GETT kan in dit topgezelschap van clubs natuurlijk niet ontbreken. Dus willen we graag vanuit de club een team oprichten die zich gaat toeleggen op deze competitie. Om de prestaties van onze atleten op een topniveau te krijgen gaan we als team gezamenlijk toewerken naar elke wedstrijd en zal Maarten Gabriel in voorbereiding en ter plekke de nodige ondersteuning voorzien, hij wordt de trekker van dit project.

We zoeken dus gemotiveerde atleten die zi

ch toeleggen op de kortere afstanden binnen triatlon, natuurlijk zijn ook de ‘mannen van de lange afstand’ welkom. Naast volwassenen zouden we ook graag de jeugdatleten (jeugd A) hierbij betrekken. De teams kunnen niet gemixt zijn, er is een aparte mannen,- en vrouwencompetitie.  Dus als er voldoende geïnteresseerden zijn kunnen we kijken of we zowel een m

annen,- als vrouwenteam samenstellen.

Dus:

  • Heb je nood aan wat extra competitiviteit?
  • Wil je samen met je ploegmaten tot het uiterste gaan?
  • Zonder hierbij de fun van onze sport te verliezen?
  • En geniet je wel eens van de afterparty na zo’n wedstrijd?

Twijfel dan niet en neem contact op met Maarten Gabriel (Maarten.Gabriel@UGent.be of via een facebook privé-bericht)