GETT BANKET 2017

Vorig weekend sloten we met GETT seizoen 2017 feestelijk af. We blikken even terug op deze toffe GETT ‘sport’namiddag en ‘banket’avond.

Klik op bovenstaande foto voor nog meer mooie foto’s van Marijke.

60 GETT’rs stonden vooraf aan de start van de trail-zoektocht. Zoals elk jaar zette David opnieuw weer een spannende prachtorganisatie neer. Fijn om te zien hoe zowel de volwassenen als de kids, – mama’ s,  en papa’s samen op zoek gingen. Uiteindelijk waren er 4 groepen die alle antwoorden juist hadden en alle bonuspunten vonden! De snelste was voor één keer niet de eerste :-).

De koekjes, met liefde gemaakt door Mieke, Margot, Maurine, Hera en Ignace en Emmy smaakten heerlijk. Dikke merci aan de bakkers.

Tijdens het banket werden bij de bijna 100 aanwezige GETT’rs de straffe prestaties van 2017 nog straffer, maar werd er vooral al uitgekeken naar het komende seizoen, de doelen liggen vast, laat 2018 maar komen!

Voor 2018 werden trouwens een paar nieuwigheden op vlak van de trainingen onthuld, onze club gaat er ook volgend jaar terug op vooruitgaan, en blijft groeien !

Nieuw dit jaar was dat de leden zelf de GETT’r van 2017 mochten kiezen. De stemmingsformulieren voor “GETT vrouw & man van 2017”  brachten een fijne en niet onverwachte uitslag : Marijke De Prez werd GETTvrouw & Jan De Clerq werd GETTman van 2017. Beide ontvingen het zeer begeerde GETT-iron-manneken.  Dikke proficiat Marijke en Jan.

 

FOTO’s GETT BANKET 2017

bedankt Marijke voor de foto’s en de organisatie van het banket !