70.3 LUX info

Nog één week en dan is het zover, dan neemt GETT even Luxemburg over. Met dit bericht geven we graag nog wat laatste info mee voor deelnemers en supporters.

IMLUX2

We weten dat het traditioneel zeer druk zal zijn op de wedstrijddag en dus moeilijk om mekaar te treffen, vandaar hierbij enkele mogelijke afspreekpunten voor de supporters.

Meepikken van de zwemstart is zowat een must.  Omdat er wordt gewerkt met een rollende start doen de supporters dat best individueel. Eens je zwemmer vertrokken is begin je best meteen te wandelen in de richting van het fietsparcours (tip : wacht het einde van het zwemonderdeel niet af)

De fietsers rijden eerst 20km weg van Remich, komen dan via dezelfde weg (langs de Moesel) 15 km terug en slaan dan af voor één grote lus. Dit afslagpunt ligt op +/- 4km van de start en hier kan je zowel de opgaande fietsers als de terugkerende zien. Aan dit afslagpunt start een eerste beklimming welke zeer mooi is om mee te pikken.

Na de passage van alle GETT’rs kan er terug gewandeld worden naar Remich.

De wisselzone T2 ligt op dezelfde plaats van de zwemstart, vanaf daar start ook het lopen (in dezelfde richting van het fietsen) de lopers lopen 4x op en af. We gaan de GETT area te positioneren op +/- km 1,5 van het loopparcours. Er is hier een parkje met banken, en voldoende ruimte.

Maken jullie wat sfeer voor ons ? met het EK-voetbal zijn er zowat overal Belgische vlaggen en ander supportersmateriaal te vinden, dus laat jullie maar eens gaan.

Na de wedstrijd kunnen alle atleten daar verbroederen en de supporters treffen.

 

Voor de deelnemers willen we nog graag het volgende meegeven ;

  • de stroming op de Moesel is op dit ogenblik zeer sterk, nog even afwachten of dit de komende dagen nog beter wordt en hoe de organisatoren hier gaan mee omgaan, gelukkig is het “tegenstroom”gedeelte opgesplitst in twee stukken.
  • de 900 hm zitten samengepakt op 40km van het fietsparcours, doseer voldoende, schakel op de rug van de hellingen meteen bij en blijf trappen in de afdalingen
  • het loopparcours is volledig vlak en je passeert 8x onze supporters, dat wordt kicken !

GETT is ook ingeschreven als IRONMAN-club, door ons groot aantal kunnen we hoog scoren, maar daarvoor moet je individueel wel aangemeld zijn, maak vandaag nog jouw ironman-account aan via deze link : IRONMAN-account.

Wil je voor de wedstrijd nog met enkele GETT’rs afspreken, maar heb je geen contactgegevens, gebruik dan de GETT-facebook-groep. (deze is verschillend van onze facebookpagina – vraag tijdig om lid te worden)

 

Aan iedereen, veel succes !!!