verslag Jeugd Triatlon in Vilvoorde (zondag 10 juli)

Zondag 10 juli: Jeugd Triatlon in Vilvoorde. Voor Felien, Laure, Thijs, Wout, Mathias en Kobe aanleiding eens te knallen.
Thijs kon de wedstrijd vanaf het begin mee kleuren en zette de GETT kers op de taart na een knallende loop prestatie: WINST!
Screenshot_2016-07-10-13-49-48[1]
Laure had vanaf het begin een goed tempo te pakken en kon door een uitstekende loopproef opschuiven naar een prachtige 5de plaats.
Felien deed het op haar eigen wijze en werkte met grote zorgvuldigheid haar drie onderdelen af. Dat leverde haar de 8ste plaats op.
Voor Wout ging het crescendo in het fietsen totdat…….pfffffff platten band -> einde wedstrijd, balen als een stekker maar met goede moraal kijkt hij al uit naar de volgende wedstrijd.
Mathias ziet er uit als een pro; met aandacht voor stijl en looks. Daarbij een hele solide evenwichtige prestatie, chapeau!
Kobe gebruikte het zwemmen om op te warmen, het fietsen om al verschillende plaatsen op te schuiven om vervolgens het lopen op volle snelheid te gebruiken om zijn 5de plaatse te verzekeren.
IMG_20160710_120525[1]
Kortom: de GETT atleten lieten zich weer zien van hun beste kans; de volgende afspraak is in Izegem op 15 augustus.
André ROELEN.